fbpx
"Life is what happens to you while you're busy making other plans"

Dit citaat is op heel veel ondernemers van toepassing. Je begon met het volgen van jouw droom, voor jezelf beginnen. Je maakt plannen om je bedrijf te beginnen en werkt keihard om er een succes van te maken. Gelukkig loopt je bedrijf goed, de opdrachten stromen binnen en je hebt het druk. Inmiddels heb je het zelfs te druk. Je maakt lange dagen en werkt vaak wel 6 dagen in de week. 

Je laat kansen liggen!

Dan is daar ook nog die administratie, die stapel met bonnen, offerte aanvragen, rekeningen, noem maar op. Die stapel wordt ook niet kleiner. Dus zit je ´s avonds laat of in het weekend achter je bureau. De rekeningen moeten betaald worden maar er moeten ook rekeningen verstuurd worden. En dan zijn er ook nog klanten die wachten op een offerte. Maar eigenlijk heb je geen tijd om die te schrijven. Je laat kansen liggen!

Waar blijft mijn vrije tijd

Dus al je plannen hebben hun vruchten afgeworpen. Je hebt een goed lopend bedrijf en je doet waar je goed in bent. Maar terwijl jij al die plannen maakte ging je leven verder. Heb je nog tijd voor je gezin, sporten, vrienden, hobby´s? Heb je nog wel vrije tijd of denk je vaak waar is de tijd gebleven?

Herkenbaar?

De balans tussen werk en ontspanning is compleet verdwenen. Je hebt al vaker gedacht dat je er eigenlijk iemand voor in dienst zou moeten nemen. Iemand die jou de administratieve taken uit handen kan nemen. Maar je vindt het moeilijk om dingen uit handen te geven en bovendien is iemand in dienst nemen voor jou best nog een obstakel.

Virtual assistent

Heb je weleens gedacht aan een online assistente? Iemand die jou kan helpen met het organiseren van die werkzaamheden waar jij geen tijd voor hebt en die je leven weer in balans kan brengen? Je hebt dan niet iemand in loondienst en je hoeft geen werkplek te creëren in jouw bedrijf. Met een virtueel assistent heb je iemand die het door jou te bepalen aantal uren van huis uit werkt en jou ontzorgt, rust creëert en assisteert. Zo kan jij je focussen op de zaken waar jij goed in bent en je bedrijf laten groeien.

Ik wil je graag helpen je werk en vrije tijd weer in balans te brengen. Meer weten? Kijk snel op de pagina “Mijn oplossingen” of ik jou ook kan helpen.