fbpx

De belastingdienst, zij maken het niet makkelijker. Ik wel.

Als, te drukke, ondernemer herken je dit wel, ben je eindelijk klaar met je werk en dan ligt er thuis nog een berg administratie te verwerken. Daar zit jij waarschijnlijk niet op te wachten. Je bent veel liever ergens op een klus bezig en doet waar jij goed in bent. Maar ja, de belastingdienst verwacht wel dat je een administratie bijhoudt. Of je dat nou leuk vindt of niet. Dus probeer je het zo lang mogelijk uit te stellen met als gevolg een enorme achterstand. Dat maakt het er zeker niet leuker op.

Persoonlijk, informatief gesprek

Onderstaand een aantal taken waarmee ik jou zou kunnen helpen. Misschien heb je zelfs nog meer taken die blijven liggen? Dit is een overzicht van de administratieve taken. Ik heb ook jarenlange ervaring met marketing ondersteunende taken en het organiseren van evenementen. Laten we samen een keer met een kop koffie aan tafel gaan zitten en de mogelijkheden bespreken.

Debiteuren / crediteuren
Factureren
Offertes uitwerken en afhandelen

Zee, strand, rust

Een bijgewerkte administratie, geeft rust en inzicht

Ik heb jarenlange ervaring met allerlei administratieve werkzaamheden en vind het heerlijk om andere te ondersteunen en te zorgen dat het werk georganiseerd wordt. Laat die administratieve taken maar aan mij over dan kan jij gaan doen waar jij goed in bent. Hoe lekker is het als je ´s avonds moe thuiskomt en je hoeft niet meer achter je bureau te gaan zitten om je administratie ook nog eens bij te werken. En, ook heel belangrijk, als jouw administratie helemaal bijgewerkt is weet je altijd hoe je er financieel voor staat.

DSC_0041-01

Veiligheid

Ik werk online vanuit mijn eigen kantoor thuis. Jij hebt dus geen kantoorruimte nodig en hoeft geen computer aan te schaffen. Mijn laptop is beveiligd met een VPN-verbinding dus jouw data zijn veilig bij mij. Om de privacy van jou en jouw klanten te garanderen tekenen we altijd eerst samen een verwerkersovereenkomst.

Kluis

Bespaar op de kosten van de accountant

Want als al je facturen en bonnetjes netjes ingevoerd zijn, dan is de btw-aangifte een fluitje van een cent en heb je altijd gelijk een overzicht hoe je bedrijf er financieel voor staat. Als je administratie helemaal netjes bijgewerkt is, heeft je accountant ook minder werk aan de jaarafsluiting. Dit bespaart kosten!