fbpx

Debiteuren / Crediteuren

Ik voer al jouw facturen, zowel inkomende als uitgaande, in jouw administratiesysteem in. Uiteraard voer ik bijvoorbeeld ook je bonnetjes van contante betalingen in. De facturen die betaald moeten worden, zet ik klaar voor betaling zodat jouw facturen altijd op tijd betaald worden.

Heb je een klus aangenomen en afgesproken dat er een percentage vooruit betaald moet worden, dan zorg ik dat de 1e factuur op tijd naar de klant gaat.

En als je klaar bent met de klus, factureren

Is de klus geklaard dan maak ik de eindfactuur en stuur deze naar jouw klant. Uiteraard controleer ik ook of de facturen op tijd betaald worden. Mocht de betaling uitblijven dan kan ik aanmaningen versturen of klanten nabellen om te vragen of er problemen met de factuur zijn.

Ordners op een rij