fbpx

Hoe het begon

Na 21 jaar bij hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben kwam voor mij het moment om te gaan bedenken of ik met dezelfde functie door wilde gaan. Een andere mogelijkheid zou zijn om voor mezelf te beginnen. In die periode had ik net een eigen “klushuis” gekocht. In de gesprekken die ik met ondernemers moest voeren (ik kan best wel wat klussen, maar er zijn nu eenmaal dingen die je aan een professional over moet laten) kwam steeds hetzelfde probleem naar voren. Jullie werken vaak 6 dagen per week keihard voor je eigen bedrijf. Je hebt het zo druk dat je regelmatig kansen moet laten liggen. De administratie moet dan vaak in de avonduren of in het weekend nog gedaan worden. Op die manier heb je nog maar weinig tijd over voor gezin, sport, vrienden of je hobby´s.

Omdat ik het heerlijk vind om mensen te helpen ontstond het idee om voor mezelf te beginnen als Virtual Assistant. Ik heb jarenlange ervaring met diverse administratieve werkzaamheden, marketing ondersteuning en evenementen organiseren. Met mijn ervaring kan ik jou als VA ontzorgen, door je die werkzaamheden uit handen te nemen.

Duiken met orka's

In mijn vrije tijd lees ik graag, ik handwerk graag en vind het leuk om dingen te maken met glas in lood. Mijn grootste hobby is echter duiken! Ik duik graag met mijn buddy’s in Zeeland of in de omgeving van Rotterdam. Als je onder water bent geniet je van de rust, het gewichtloos zijn en al het moois om je heen. Het liefst ga ik 1 of 2 keer per jaar naar het buitenland om daar in de blauwe wateren de meest exotische vissen te zien. Maar vooral ook het grotere spul. Zo was ik begin 2019 op de Filipijnen om te duiken met walvishaaien. Een onvergetelijke ervaring! Mijn grote droom is het om in Noorwegen te gaan duiken met orka’s!

Orka's